Hedef 2023-2024

12. sınıflarımız için deneme sınavı yapıldı.

Nis

11. sınıflara seviye tespit, 9. ve 10.sınıflara ise konu tarama sınavları uygulandı.

Şbt

Hedef 2023-2024 Projesi kapsamında 12. sınıf öğrencilerimize 27.02.2024 tarihinde AYT denemesi uygulandı.

Şbt

12. Sınıf öğrencilerimize 2024-YKS Başvuru süreci ve sınav sistemi ile ilgili bilgilendirme seminerleri verildi.

Şbt

12. sınıf öğrencilerimizin; hedeflerini netleştirmelerinde yardımcı olabilmek, motivasyonlarını arttırmayı sağlamak, istedikleri ve hedefledikleri üniversiteleri yerinde ziyaret etmelerini ve üniversite ortamını gözlemleyebilmelerine yardımcı olmak, meslekler, üniversite ve üniversitede yaşam hakkında bilgi almalarına yardımcı olmak amacı ile Boğaziçi Üniversitesine ziyaret gerçekleştirdik.

Şbt

Hedef 2023-2024 Projesi kapsamında 12. sınıf öğrencilerimize 22.02.2024 tarihinde AYT denemesi uygulandı.

5, 6, 7 ve 8. Sınıflara Deneme Sınavı yapıldı.

9, 10, 11 ve 12. Sınıflarımıza deneme sınavı yapıldı.

Kas

Rehberlik çalışmaları kapsamında, 29 Kasım Çarşamba günü Üst Öğrenim Kurumlarını tanımak amacı ile MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ HAVA HARP OKULU'na ziyaret gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuzda uygulanan Hedef YKS/LGS hazırlık programları afiş ve broşür çalışmaları

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce yayınlanan "Hedef YKS Projesi " tanıtımı kapsamında; Hedef YKS koordinatörü tarafından, okul öğretmenleriyle okul müdürünün başkanlığında toplantı yapılarak proje süreci hakkında bilgilendirme yapıldı. Hedef YKS koordinatörümüzce okulunuzdaki tüm öğretmenlere yer alan tanıtım videosunun izletildi.

Ekm

Hedef 2023/2024 Projesi Akademik Kurul Toplantısı, okul müdürümüz Ömer ŞENGÜN başkanlığında 25.09.2023 tarihinde gerçekleştirildi.