İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Beşiktaş Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

BEŞİKTAŞ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

VELİ TOPLANTI DAVETİYESİ

05 Mayıs 2024 Pazar günü saat 10.00’da okulumuzda veli toplantısı yapılacaktır. Siz değerli velilerimizin toplantıya katılımlarını bekliyoruz.

May

Tübitak 4006-A Bilim Fuarı kapsamında öğrencilerimizin öğretmenlerinin danışmanlığında hazırladığı çalışmalar 2-3 Mayıs tarihlerinde saat 11.00'da okulumuzda sergilenecektir. Tüm velilerimiz davetlidir.

Mrt

2024 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu'na ulaşmak için tıklayınız.

Mrt

Hafız öğrencilerimizle ramazan boyunca hafta içi her gün okul mescidinde mukabele okuyoruz. Tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi bekliyoruz.

Şbt

Kalpler ancak Allah’ı anmakla huzur bulur.” (Ra’d Suresi 28) ayet-i kerimesinden yola çıkarak Allah’ın isimlerini öğretmeyi hedefledik ve okulumuzda Esma’ül-Hüsna yarışması düzenledik.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz 'Veli Akademileri' kapsamında Prof. Dr. Deniz Ülke ARIBOĞAN tarafından 'Kötülüğün Çölünde İyiliği Yetiştirmek' konulu seminer verilecektir.

Seminer, 14 Şubat günü saat 11.00 de Kabataş Erkek Lisesi'nde gerçekleşecektir.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı

DUYURU
(1 Şubat 2024)

2024-YKS: Başvuruların Alınması

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2024-YKS), 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacaktır. 8 Haziran 2024 tarihinde Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran 2024 tarihinde sabah oturumunda Alan Yeterlilik Testleri (AYT), öğleden sonra oturumunda Yabancı Dil Testi (YDT) uygulanacaktır.

Sınava başvurular, 1-26 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adaylar başvurularını, 1 Şubat 2024 tarihinde saat 12.15’ten itibaren ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulaması’ndan yapabilecektir.

Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi 2024-YKS Kılavuzu’nda yer almaktadır. Sınava başvurmak isteyen adaylar, Kılavuz’a aşağıdaki bağlantıdan erişebilecektir. Sınava başvuracak adayların Kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

2024 Milli Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’na (2024-MSÜ) başvuran adayların da Milli Savunma Bakanlığı tarafından Milli Savunma Üniversitesine yerleştirme işlemlerine alınabilmeleri için 2024-YKS’ye başvuru yapmaları zorunludur. Ayrıntılı bilgi 2024-MSÜ Kılavuzu’nda yer almaktadır.

Daha önce bir yükseköğretim kurumundan ön lisans ve/veya lisans mezunu olan adayların; e-devlet mezuniyet bilgilerini kontrol ederek, mezuniyet bilgisi Yükseköğretim Bilgi Sisteminde bulunmayanların mezun oldukları üniversite aracılığıyla bu bilgilerin sisteme işlenmesini sağlamaları gerekmektedir.

Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Kılavuzu

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT AYI SORUMLULUK SINAV TARİHLERİ

DUYURU
(3 Ocak 2024)

2024-MSÜ Başvurularının Alınması

2024 Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı

(2024-MSÜ), 3 Mart 2024 tarihinde uygulanacaktır.

Sınava başvurular, 3-30 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adaylar, başvuruların 3 Ocak 2024 günü saat 10.00'dan itibaren ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden bireysel olarak veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilecektir.

Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi 2024-MSÜ Kılavuzu’nda yer almaktadır. Adaylar Kılavuza aşağıdaki bağlantıdan erişebilecektir. Sınava başvuracak adayların Kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

2024-MSÜ’ye başvuran adayların, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları 2'nci Seçim Aşamalarına katılabilmeleri için ayrıca Başkanlığımızca uygulanacak olan 2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (2024-YKS) başvurularını yapmaları ve Harp Okulları için 2024-YKS’nin 1. Oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) ile 2. Oturumu olan Alan Yeterlilik Testlerine (AYT), Astsubay Meslek Yüksekokulları için 2024-YKS’nin 1. Oturumu olan Temel Yeterlilik Testine (TYT) girmeleri gerekmektedir.

Kas

BEŞİKTAŞ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

VELİ TOPLANTI DAVETİYESİ

03 ARALIK 2023 Pazar günü saat:11.00’da okulumuzda veli toplantısı yapılacaktır. Siz değerli velilerimizin toplantıya katılımlarını bekliyoruz.

Kas

Beşiktaş Anadolu İmam Hatip Lisesi, Öğretmen-Veli görüşme gün ve saatleri çizelgede gösterilmektedir.

Ekm

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapılacaktır. Velilerimize Önemle Duyurulur!

2023-2024 Eğitim- Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı okulumuz konferans salonunda 31.10.2023 Salı günü saat: 15.00 da yapılacaktır. Yeni dönemin Okul Aile Birliği üyelerinin seçileceği toplantıya katılımınız önemle rica olunur.

Ekm