Şbt

Berat gecemiz mübarek olsun. Ülkemize, tüm İslam dünyasına ve insanlığa hayırlar getirsin.

Şbt

“Müfredattan Marifete Kültür Nesli” projesi kapsamında okulumuzda “Bilmek Neye Yarar?” konulu paneli gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı Eğitimci -Yazar Hüseyin AKIN’a teşekkür ediyoruz.

Şbt

Beşiktaş Anadolu İmam Hatip Lisesi Gezi Kulübü olarak 12/A, 12/B ve 11/C sınıfı öğrencileriyle Harbiye Askeri Müzesi ziyaret edilerek, geçmişten günümüze Türk tarihi ve kültür bilincinin oluşturulmaya çalışıldığı bir gezi gerçekleştirildi. Dünyanın en eski askeri bandosu olan Askeri Mehter Takımı’nın muhteşem gösterisi izlendi.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, Okul Müdürü, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla Yazar Sayın Najla Tammy Kepler’i okulumuzda ağırlayarak Müslüman olma hikayesini kendisinden dinledik. Değerli bilgilerini bizlerle paylaştığı için kendisine teşekkür ederiz.

Şbt

12. sınıf öğrencilerimizin; hedeflerini netleştirmelerinde yardımcı olabilmek, motivasyonlarını arttırmayı sağlamak, istedikleri ve hedefledikleri üniversiteleri yerinde ziyaret etmelerini ve üniversite ortamını gözlemleyebilmelerine yardımcı olmak, meslekler, üniversite ve üniversitede yaşam hakkında bilgi almalarına yardımcı olmak amacı ile Boğaziçi Üniversitesine ziyaret gerçekleştirdik.

Şbt

Beşiktaş İlçe Milli Egitim Müdürlüğü'nde bugün yapılan "Maziden Atiye Şiir Okuma Yarışması"nda 11. sınıf öğrencilerimizden İgra AKDOĞAN okulumuzu başarıyla temsil ederek Beşiktaş İlçe 2. si olmuştur. Öğrencimizi ve emeği geçen Edebiyat Hocamız Yasemin ŞAHİN'i tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuz mescidinde Miraç Kandili programı gerçekleştirdik.

Miraç kandilimiz mübarek olsun. Milletimiz, tüm İslam alemi ve insanlık için huzur, barış, birlik ve beraberlik getirsin.

Bir gece, kendisine bazı âyetlerimizi gösterelim diye kulunu Mescid-i Harâm’dan çevresini mübarek kıldığımız Mescid-i Aksâ’ya götüren Allah eksikliklerden münezzehtir. O, gerçekten her şeyi işitmekte ve görmektedir. (İsrâ, 17/1.)

Ock

Her Cuma sabah namazlarında buluşmaya devam ediyoruz. Tüm velilerimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

Ock

Regaib Kandili, tüm İslam alemi ve insanlık için hayırlara vesile olsun.

“Ey Rabbim! Bize Recep’i ve Şa’ban’ı mübarek kıl ve bizi Ramazan’a ulaştır.”

Ock

Okulumuz Konferans Salonu’nda Beşiktaş Müftülüğü Vaizi Selim KALKAVAN tarafından Üç Ayların önemi ve Regaib Kandili ile ilgili konferans verildi.

Ock

Vakti Kuşanmak projesi kapmasında Beşiktaş Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü iş birliği ile okulumuzda her Cuma Sabah Namazında buluşuyoruz. Sabah namazının kılınmasından sonra tesbihat, dua ve ikram ile programımız nihayete eriyor.

Ock

Hedef 2023-2024 Projesi kapsamında; 12. sınıflara TYT, 9,10 ve 11. sınıflara konu tarama sınavı uygulandı.

Ock

Öğrencilerimizle 08.01.2024 tarihinde Topkapı Sarayı'na ziyaret gerçekleştirdik.

Ock

2024 Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı ve başvuru koşulaları ile ilgili 12. sınıf öğrencilerine bilgilendirme yapıldı.

İstiklal ve Kur’an Şairi Mehmet Akif ERSOY’u ölüm yıl dönümünde öğrencilerimizle birlikte Edirnekapı Mezarlığı’nda rahmetle andık.