20-27 Aralık Mehmet Âkif ERSOY'u Anma Haftasında, Vatan Şairimizi rahmetle anıyoruz.

Sümbül Efendi Camisinde yapılan "Genç Sedalar" adlı Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasına 9B sınıfı öğrencimiz Furkan Yasin AKDOĞAN katılmıştır.

Eğitimci, Araştırmacı ve Yazar Sıtkı ASLANHAN; öğrencilerimizin hedef ve hayallerine ulaşmalarında yardımcı olacak bilgileri "Gençliğin Sorunları ve Çözümleri" başlığı altında aktardı. Programımıza katılımlarından dolayı Beşiktaş Müftüsü Sn. İsmail YILDIZ'a, Beşiktaş İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Sn. İbrahim AYBEK'e, Beşiktaş Diyanet Gençlik Koordinatörleri Sn. Gökhan KASAL ve  Sn. Ayşe ALGÜL'e, Beşiktaş Diyanet Gençlik Üyesi Sn. Mucip ŞİMŞEK'e, Dikilitaş Mahalle Muhtarı Nurcan SIZMAZ'a, Etiler Camii İmamı Mehmet YÜKSEL'e, Sevgili Öğretmenlerimize, Değerli Velilerimiz ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Hafızların Kişisel Gelişim Seminerleri" kapsamında öğrencilerimize kariyer planlama eğitimi verildi.

Verilen emeklerin karşılığını almış, hedeflerine ulaşmış değerli mezun öğrencilerimiz; 11 ve 12. sınıftaki öğrencilerimize başarıya ulaşma yolunda yapılması gerekenler hakkında bilgi paylaşımında bulundular.

Üniveriteye hazırlık kapsamında 12. sınıf öğrencilerimize yönelik YKS denemelerimiz devam ediyor.

Eğitimci ve Yazar Sıtkı ASLANHAN tarafından "Gençliğin Sorunları ve Çözümleri" eğitim semineri 14 Aralık 2021 Salı saat 10.00'da gerçekleşecektir.

Türkiye Güreş Federasyonunun düzenlediği İlyas Demiroğlu ve Adnan Yurdaer Güreş Turnuvasında okulumuz 10.sınıf öğrencisi Hamza Hoş 3.lük madalyasını kazandı.

Kas

08-12/11/2021 tarihleri arasında öğrencilere yönelik ''Teknoloji Bağımlılığı'' konusunda okul rehberlik servisince seminerler gerçekleştirildi.

Kas

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Beşiktaş İlçe Müftülüğü tarafından "MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI" programı ve etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Güzel Naat Okuma"  yarışmasında öğrencimiz Aleyna YENER birincilik ödülüne layık görülmüştü. 28.10.2021 tarihinde Beşiktaş İlçe Müftümüz  Sn. İsmail YILDIZ, Beşiktaş İlçe Kaymakamımız Sn. Önder BAKAN ve Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Nesrin KAKIRMAN'IN katılımlarıyla düzenlenen ödül töreninde okulumuz öğrencisi Aleyna YENER birincilik ödülünü aldı. Öğrencimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.