İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Beşiktaş Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

TÜBİTAK 4006-A Bilim Fuarı açılışı Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürü Sedat IŞIK'ın katılımları ile gerçekleştirildi.

May

Erhan Gedikbaşı Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet AKKAYA tarafından okulumuzda Afet Farkındalık Eğitimi verildi.

May

Kût'ül-Amâre Zaferi'nin 108. yıl dönümünde gazi ve şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Nis

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 'Kariyer Günleri' etkinliğine 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz ile katıldık.

Nis

Öğrencilerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz meslek tanıtım panelinde; doktor, mimar, avukat ve polislerimizi ağırladık. Gelen konuklarımızla; meslek içeriklerini, zorluklarını, güzel yanlarını ve günlük hayatta nasıl geçtiğini, mesleklerin hangi ilgi, ihtiyaç ve yetkinlikleri gerektirdiğini konuştuk. Panelimize katılan misafirlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

8.sınıf öğrencilerimizin; hedeflerini netleştirmelerinde yardımcı olabilmek, motivasyonlarını arttırmayı sağlamak, istedikleri ve hedefledikleri liseleri yerinde ziyaret etmelerini ve okul ortamını gözlemleyebilmelerine yardımcı olmak amacı ile Bingül Erdem Anadolu Lisesi, Erhan Gedikbaşı Ç.P.L. ve Ihlamur Kasrı’na ziyaret gerçekleştirdik.

Nis

Okul futbol takımımız Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi futbol takımı ile yaptığı maçı 2-1 kazanmıştır. Takımımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Nis

Yazar Çiğdem OKUMUŞLAR ile söyleşi gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine İstanbul Proje Koordinasyon Birimi’nden Ebru SÖZER tarafından ‘Afet Farkındalık Eğitimi’ verildi.

Nis

Ramazan Bayramı’nın ülkemiz ve insanlık için hayırlara vesile olmasını dileriz.

Nis

Öğrencilerimiz Ahmet Şuayp DİNLEYİCİ hocamız rehberliğinde Defterdar İbrahim Paşa Camii’nde itikâfa girdiler.

İtikâf, Ramazan ayının son günlerinde akıl sağlığı yerinde olan ve ergenlik çağına gelmiş bir Müslümanın beş vakit namaz kılınan bir mescitte ibadet/Allah’a yakınlık elde etme niyetiyle bir süre durması demektir.

Nis

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü kapsamında öğrencilere konu ile ilgili bilinçlendirme videoları izletilmiş ve pano çalışması yapılmıştır.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU (KVKK) NEDİR?

7 Nisan 2016 tarihinde yayımlanarak yürürlüğe giren ‘6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’, kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülükleri ile uyacakları kuralları düzenleme amacını taşımaktadır.

KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KURUMUNUN WEB SAYFASINA  WWW.KVKK.GOV.TR ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Nis

Ramazan ayı boyunca hafız öğrencilerimizle yapmış olduğumuz mukabelemizin ve diğer öğrencilerimizin okumuş olduğu hatm-i şeriflerin duasını yaptık. Kadir Gecemiz mübarek olsun.

Nis

Okulumuzda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Beşiktaş Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün katılımlarıyla iftar programı gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.